Λοιπές υπηρεσίες εκτελωνισμού

Στην ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ο.Ε. είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη διεκπεραίωση των τελωνειακών διατυπώσεων για εταιρείες ή ιδιώτες, πάντα με γνώμονα την απλοποίηση των διαδικασιών και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Ενδεικτικά, μπορούμε να αναλάβουμε την τελωνειακή εκπροσώπησή σας σε περιπτώσεις όπως:

  • ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΕΣ

Κατά την περίπτωση μετοικεσίας (μεταφοράς της συνήθους κατοικίας) από χώρες εκτός Ε.Ε. προς την Ελλάδα, οι μετοικούντες μπορούν να εισάγουν με απαλλαγή από δασμούς και φόρους τα προσωπικά τους είδη (οικοσκευή, αυτοκίνητο κλπ). Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις απαραίτητες τελωνειακές διαδικασίες, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

  • CARNE ATA

Το Carne ATA χρησιμοποιείται για να διευκολύνει την προσωρινή εισαγωγή και παραμονή εμπορευμάτων σε ένα κράτος χωρίς να καταβληθούν δασμοί και φόροι. Αφορά την προσωρινή εισαγωγή, χρησιμοποίηση και επανεξαγωγή προϊόντων όπως:

  • Εμπορικά δείγματα
  • Διαφημιστικό / Εκθεσιακό υλικό
  • Επιστημονικό / Παιδαγωγικό υλικό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας όλες τις τελωνειακές διατυπώσεις για την εξαγωγή ή εισαγωγή (χωρίς την καταβολή δασμών και φόρων), εμπορευμάτων που συνοδεύονται από carne ATA.

 

  • ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΩΝ (COURIER)

Σε μία εποχή όπου οι online αγορές ιδιωτών από ξένες χώρες συνεχώς αυξάνονται, οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να αναλάβουν τον εκτελωνισμό μικροδεμάτων για λογαριασμό σας και την παράδοσή τους στην πόρτα σας, με επαγγελματική συνέπεια και σε οικονομικές τιμές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές της εταιρίας μας.