Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και 4 δεκαετίες στον τομέα της παροχής εκτελωνιστικών υπηρεσιών. Η πολυετής μας πείρα στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση κάθε είδους τελωνειακού ζητήματος, μας καθιστούν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Ακολουθώντας αδιάλειπτα τις εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζουμε την τελωνειακή δραστηριότητα των πελατών μας με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Χρησιμοποιώντας τα τελευταία διαθέσιμα μέσα, στοχεύουμε στην απλοποίηση των διαδικασιών εκτελωνισμού, αποφεύγοντας περιττές καθυστερήσεις και κόστη.

Είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε πλήρως το ευρύτερο κομμάτι της τελωνειακής δραστηριότητας για λογαριασμό των πελατών μας, ακόμα και στις πιο απαιτητικές ή ιδιαίτερες περιπτώσεις. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά για να βρίσκουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για εσάς και να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για το προϊόν σας. Είμαστε δίπλα σας με συνέπεια, ταχύτητα και εμπιστευτικότητα, ώστε να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να απαντήσουμε σε κάθε σας σχετική ερώτηση

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές της εταιρίας μας.