Η Φιλοσοφία μας

Ύστερα από μία σταθερή πορεία τεσσάρων δεκαετιών, η εμπειρία μας έχει διαμορφώσει μία πολιτική αξιών την οποία υπηρετούμε καθημερινά με συνέπεια.

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Στην ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΟΕ δεν ξεχνάμε πως  το αντικείμενό μας είναι η παροχή υπηρεσιών. Η λειτουργία μας είναι προσανατολισμένη στην άμεση κάλυψη των αναγκών σας, με τη μικρότερη σπατάλη χρόνου εκ μέρους σας. Αναλαμβάνουμε πλήρως το κομμάτι της τελωνειακής διαδικασίας για λογαριασμό σας, για να μην ανησυχείτε καθόλου για οποιοδήποτε θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων μας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε μία εποχή που οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πλήττονται όσο ποτέ, στηρίζουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την εξαγωγική και εισαγωγική σας δραστηριότητα, με ανταγωνιστικές τιμές και ξεκάθαρες χρεώσεις.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Στην ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΟΕ γνωρίζουμε πως ο δρόμος για τη δική μας εξέλιξη, περνάει μέσα από την επιτυχία των πελατών μας. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας μας, έχουμε αναπτυχθεί χέρι-χέρι με πελάτες μας που πλέον ηγούνται των κλάδων τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Στην ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΟΕ δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά, με αφοσίωση στους πελάτες μας και με προσήλωση στις βασικές μας αρχές: Ποιότητα, Αξιοπιστία, Καινοτομία, Εμπιστευτικότητα.  Η αγάπη μας για το αντικείμενό μας, είναι εγγύηση για την επιτυχία σας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές της εταιρίας μας.